Fürdőszoba blog

gondolatok a zuhany alatt

Hiszen a fürdőszobában, a zuhany alatt jönnek a legjobb gondolatok! Testedet áztatva a meleg vízzel, elmélázol - ilyenkor végre pihen a tudatod. És teret engedsz a kreatív minőségnek, egy pillanatra...

Persze először a "gondoskodás" fogalmával fémjelzett érzet kélt fel bennem, miután ismét eszembe jutott a holnapi videóforgatás. Ali tegnap egy egyszerű, de nagyszerű hatású kiegészítővel állt elő, mind a négyünknek tetszett. S aztán eszembe jutott a papírmasé-fejdísz, s a körülötte forgott viták. Ám rá is jöttem hirtelen - s ez volt az a remek gondolat mely a zuhany alatt ért -, hogy mindez így van rendjén. No persze jó esetben mindenre ezt lehet mondani, csak az ember nem mindig ismeri ezt fel. Egy jó csapat attól lesz szerintem jó, hogy mindenki azt a tőle telhetőt teszi meg, ami belőle fakad, s lényegében csak azt. Mint egy kis manufaktura, amiben mindenkinek megvan a maga helye és szerepe. S ha mégis nehéz lenne így "összemérni", hogy ki mennyit és hogyan tesz bele a közös munkába, ne is aggódjatok, mert az meg nem úgy működik, hej! :D Lényeg a lényeg, hogy ne próbáljunk az Univerzum helyett "igazságot" teremteni, csak hagyjuk, hogy megtörténjen, s ahol kell, cselekedjünk.

No én mára le is cselekedtem, karmaügyileg megtettem a magamét. A promóciós mozgóképforgatásról pedig képek hamarosan! :)

Subham asti, Timi

Ui.: A képen Dulics Éva látható a saját fürdőszobájában.